tirsdag 4. mars 2014

Jeg fant jeg fant.....

Fant i sakene  mine flere strimler på 3 1/2" i rosa og grønne vålige farger. Remsene er rester etter et tepp sydd for noen år siden. Av disse restene ble det 8 toalettvesker. Artig å se hvor mye en får ut av restene.

8 kommentarer:

 1. Du får det til å høres så enkelt ut. Fint ble det i alle fall. Og et artig bilde har du tatt også. Ser at dere også har det vårlig og fint.

  SvarSlett
 2. Oi, imponerende produksjon! Jammen kan man få mye fint ut av rester!

  SvarSlett
 3. Så fine de var, både farger og design! Artig med glidelåsen på snei! :-)

  SvarSlett
 4. Hei!Flotte toalettvesker,våren er her.I grunnen artig å sy av rester,se hva en kan få utav bitene,for stakkars oss,vi haaaaaar jo så liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite stoff å rutle med

  SvarSlett
 5. Tusen takk for fine kommentarer. Har 10 - 12 kasser med rester og mine "private" stoff som jeg skulle ha sydd av. Det minket ikke så mye med å sy disse toalettveskene, men litt :-).

  SvarSlett
 6. Åtta ljusa härliga toalettväskor som Du "hängt ut" för att visa oss! Jag tycker att det var "en kul vridning" som Du gjort med blixtlåsen.

  Dollandesign

  SvarSlett
 7. Takk for alle flotte kommentarer! Ideen med glidelåsen har jeg sett noen bruke på facebook eller i en blogg (husker ikke helt). Men tar du utgangspungt i AnnAKa sin sminkepung (med elefant) og setter glidelåsen i på skrå i stedet for fremme på sminkepungen, så har du denne :-)

  SvarSlett