lørdag 12. mai 2012

"Supereasy"

Har sydd sminkepung etter AnnAKa sitt mønster " Supereasy". Den var gøy og annerledes å sy. Har brukt stoffene med varenummer 2952 og 2953 i kolleksjonen " Play with me"

mandag 7. mai 2012

Sminkepung

Alle på hytteturen sydde hver sin sminkepung. Jeg sydde min av noen biter fra en charmpack ( 5 x 5" biter). Legg merke til den fine sommerfuglen på blondeglidelåsen.
Vi hadde nydelig vær lørdags- morgenen. Sol og kaldt.
Salat til lunch lørdag. mmmmmmm. Søndag snødde det nesten hele tiden. Siden veien ned til Dale er så bratt, smal og svingete bestemte vi oss for å dra tidligere ned enn vi hadde tenkt. Men vi hadde en flott helg!

Mai - duken er ferdig!

Noen av sydamene som pleier å komme på sykveldene hadde oss en hyttetur i Bergsdalen i helgen. Synes jeg fikk gjort mye i helgen. Sydd rammene, frihåndquiltet og deretter sydd lukkekanten på duken. Vel hjemme har jeg sydd lukkekanten på baksiden for hånd. Kutt 4 hvite strimler 1 1/2" til ramme og sy på og stryk utover. Kutt 4 røde strimler 3 1/2" til ytterste ramme. Sy på og stryk sømmene utover. Jeg har frihånsquiltet på hvite slik at de røde stjernene skal " poppe" opp. Til slutt syr du på lukkekant. 4 strimler 1 1/4" ( enkel) eller 2 1/4" ( dobbel. Sy denne på på fremsiden med maskin og for hånd på baksiden. Lykke til! Send gjerne bilder om du lager noe etter dette mønsteret.

fredag 4. mai 2012

Mai - duken skrider frem

Nå er blokkene sydd sammen til en duk, 3 x 3 blokker.