lørdag 31. desember 2011

GODT NYTT ÅR!


Ferdig med UFO nr.2 i romjulen. Denne begynte jeg på i 2005 eller 2006 tror jeg. Midtstykke og rammer ble sydd først og quiltet. Så ble den liggende. Hjerter og juletrær ble applikert i fjor. Stjernene kom vel på på nyåret i 2011. I høst quiltet jeg ytterste rammen. Og endelig kom lukkekanten på i romjulen.

torsdag 29. desember 2011

Festremse i Winding Ways


Denne festremsen har vært en UFO en stund, gjorde den ferdig i julen. Deilig å bli ferdig med noe som har lagt en stund.

lørdag 24. desember 2011

GOD JUL


Så kom julaften i år også. Vi er i rute og roen har senket seg. Mye dårlig vær i det siste og det skal det visst være fremover også. Da er det deilig å være inne og kose seg med familien.
Vil ønske dere alle en riktig GOD JUL!
Klem fra Solfrd

fredag 16. desember 2011

"A Litle Love Note"



Broderte disse broderiene for noen år tilbake. Har tatt de frem og sett på dem mange ganger og lagt dem fint tilbake uten å lage noe av dem. Endelig kom inspirasjonen, synest broderene kom til sin rett med disse stoffene fra Quilters Basic Dusty.

Juleggaveverksted


Startet på denne pompaduren på Bergen Quiltelag sitt julegaveverksted. Anne Kari hadde laget mønsteret. Laget min egen versjon ved bruk av AccuGo- maskinen.

Adventsduk iTwirled Hexagon


Enid har gått på kurs i butikken og sydd denne flotte adventsduken.

Enid har sydd løperen " Sommerblomster"


Enid har sydd denne flotte løperen etter AnnAKa sitt mønster " Sommerblomster"

fredag 9. desember 2011

Grytelapper


Meldte meg på julegaveverksted som Bergen Quiltelag arrangerte forrige lørdag. Vi kunne lage grytekluter og pompadur. Tjuvstartet hjemme med å stanse ut bitene og sy sammen disse gryteklutene.

Twirled Hexagon i rødt og beige


Inger har også lagt ferdig dette flotte teppe med sekaskanter. Teppet er ferdig nå, men her ser dere toppen uten rammer. Nydelige rødfarger.

Juleteppe


Inger kan nå pynte hjemme med dette nydelige juleteppe etter AnnAKa sit mønster. Janne Torsvik har quiltet teppet.