fredag 28. oktober 2011

Advendtsløper i " Bow tie" blokken


Har sydd ny advendtsløper i " Bow Tie" blokken. Artig å prøve ut hvordan det blir i forskjellige farger og sydd litt annerledes i sammen.

Liv sitt Eventyrteppe


Liv sitt nydelige Eventyrteppe. Janne Torsvik har quiltet teppet.

søndag 23. oktober 2011

Kuvèrtbrikker


Sydde også to med hvit/ offwhite bakrunn.

Kuvèrtbrikker


Dette er tre tvers over bordet kuvèrtbrikker som jeg designet på bestilling. Innspirert av hjerteduken til " Tre Damer"- " Tryll med trekanter" Men sydde trekantene over papir, mønsteret fant jeg i ett Idena mønsterhefte. Må prøve å få sydd noen flere en gang...

Funnet gamle bilder av ting jeg har sydd


Krabbeteppe som jeg sydde for mange år siden. Kjekt å se bilde, hadde helt glemt at jeg sydde dette. Sydde også ett i blåfarger.

søndag 16. oktober 2011

Edle lager duk til juletreet


Edle lager duk til å ha under juletreet. Har brukt stjernemønsteret i Kari Melsom sin bok " Nå kimer det til lappefest"

Inger har laget pusleteppe i friske farger


Dette er Inger sitt andre teppe i mønsteret " Puslespill" av AnnAKa. Her har hun våget å bruke sterke farger i teppet og måten hun har variert fargene på rammen gjør teppet kjempeflott!

lørdag 1. oktober 2011

Liv og Inger har sydd pusleteppe


Her er bildet av Liv sitt nydelige teppe. Liv har brukt noen flere farger enn AnnAKa brukte i mønsteret "Puslespill" Heldig den som får dette teppet.

Glimt fra kurset " Gøy med sekskanter"


Helgen 23-25 september hadde jeg kurs i blokken " Twirling Hexagon". Her er noen glimt fra kurset og hva vi laget. Kommer nye bilder etter hvert som teppene blir ferdige.

Edle sin flotte duk


Edle var den eneste som ble ferdig på kurset. Hun sydde denne flotte duken med stoff hun fikk i vervepremie til Quiltemagasinet.

Inger sitt nydelige røde teppe


Dette blir ett flott teppe i rødt og beige.

Liv sitt teppe


Dette skal bli ett flott teppe til en fire år gammel gutt. Her er noen av blokkene snudd litt annerledes og danner ett nytt spennende mønster.